Воротар клубу "Динамо" Максим Коваль, який виступає на правах оренди за клуб із Саудівської Аравії "Аль-Фатех", встановив рекорд.

Передає ua-football.com.

Останній матч для команди українця з клубом "Охуд" закінчився 0:0

Максим провів вже десять «сухих» матчів в цьому сезоні. Воротар-іноземець ще жодного разу за всю історію не зміг досягти такої позначки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Всього ж в сезоні Максим зіграв за "Аль-Фатех" 23 матчі.

Варто нагадати, що На чемпіонаті Європи-2019 по стрільбі з 10 метрів у командних змаганнях українські команди виграли дві срібні медалі у стрільбі з пневматичного пістолета.

Чоловіча збірна у складі Олега Омельчука, Павла Коростильова та Дениса Кушнірова дійшла до фіналу, де програла Італії.

Жіноча збірна у складі Олени Костевич, Ганни Левковскьої і Поліни Конаревої також вийшла до фіналу, де поступилася Німеччині.

Таким чином, на чемпіонаті Європи Україна виграла три золоті медалі, чотири срібних та одну бронзову медалі.

Ще ми писали, що Нападник Челсі Еден Азар прокоментував чутки, згідно з якими він погодив контракт з мадридським Неалом.

В даний час Азар знаходиться в розташуванні збірної Бельгії, яка 24 березня зіграє з кіпріотами матч відбіркового циклу чемпіонату Європи 2020 року.

"Все це лише чутки. У них немає правди. Я повністю зосереджений на майбутній матч зі збірною Кіпру. Зараз більше ні про що не думаю", - наводить слова Едена Азара Sky Sport.

Контракт бельгійця з "Челсі" розрахований до кінця наступного сезону. Була інформація, що лондонці можуть продати Азара прийдешнім влітку, щоб він не пішов через рік безкоштовно в статусі вільного агента.

Нагадаємо, Тисячі вболівальників підтримають Україну у важливому матчі відбору Євро-2020

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Відомий тренер назвав нового капітана збірної України

Також "Знай.ua" писав про те, що Коноплянка висміяв Роналду після матчу з Португалією