Кращі українські тенісистки Еліна Світоліна, Леся Цуренко і Даяна Ястремська потрапили в заявку на турнір Premier Mandator, який пройде в Мадриді з 4 по 11 травня. Призовий фонд турніру - близько 7 мільйонів доларів.
"Еліна Світоліна, Даяна Ястремська та Леся Цуренко представлять Україну у Мадриді", - повідомляє WTA.
Також повідомляється, що на турнір не поїде легендарна американська тенісистка Серена Вільямс.
Нагадаємо, що чинною чемпіонкою турніру є чешка Петра Квітова.

Петра Квітова
Петра Квітова

Як писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про стан здоров'я.
На своїй сторінці в Instagram тенісистка повідомила, що останні матчі вона провела з болями в коліні, а обстеження підтвердило найгірші побоювання.
"Всім привіт! Хотіла б поділитися з вами інформацією щодо стану мого здоров'я. Останні 5 тижнів я провела з постійними болями в коліні. На жаль, ситуація значно погіршилася через тривалі матчі, і МРТ підтвердила найгірші побоювання.
Моя команда робила все можливе, щоб полегшити мені біль і я могла виходити на корт під час американської серії турнірів. Однак зараз лікарі рекомендують мені взяти перерву і вилікувати травму.
Я зроблю все від мене залежне, щоб прискорити процес відновлення і повернутися на корт у повній боєготовності. Хочу подякувати всім вам за любов і підтримку. Ваша Еліна", - розповіла Світоліна.

Нагадаємо, після поразки на турнірі серії Premier Mandatory в Майамі (США), Світоліна втратить дві позиції у рейтингу WTA.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.