В Україні будуть офіційно транслювати змагання зі змішаних бойових єдиноборств - UFC, повідомляє iSport.
За інформацією видання, міжнародна спортивна телекомпанія Setanta Sports купила права на показ UFC в Україні. Бої будуть транслюватися на їх власному ефірному каналі, який запустять в липні.
Setanta Sports базується в Ірландії, і володіє спортивними каналами у Великобританії, США, Канаді, Австралії та Азії.
Нагадаємо, у 2017 році права на показ UFC в Україні купив канал 2+2, який показував бої протягом двох років.
Як писав Знай.ua, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) оголосив про завершення спортивної кар'єри. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, раніше Макгрегор заявив, що готовий провести реванш з екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером-молодшим (50-0, 27 КО).

За словами Макгрегора, він упевнений у своїх силах у їхньому другому бою.
"Мейвезер отримує свої гроші, а потім повертається назад. Він повернеться на ринг, так що я повинен бути готовий до реваншу з ним. Буду готовий і впевнений у своїх силах. У першому бою Мейвезер був чудовий. Зазвичай він працює на рингу від оборони, від канатів, але в бою зі мною він змінив тактику, так що я повинен подумати над цим.
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Ніхто в світі ніколи раніше не бачив мексиканський стиль боксу у виконанні Мейвезера. Я виявився не готовий до такого стилю боксу. Він скористався досвідом і зміг перемогти. Наступний бій? Якщо в моєму тренувальному таборі будуть боксери, які йдуть вперед, то я відправлю голову Мейвезера на трибуни", - сказав Макгрегор.
Нагадаємо, бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.
В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще