Журналістка Дженні Суше прийняла рішення подати до суду на болгарського боксера Кубрата Пулєва, який поцілував її під час інтерв'ю після перемоги над Богданом Діну, повідомляє TMZ.

Суше найняла адвоката Глорію Оллред, яка зробила собі ім'я на судових процесах про сексуальні домагання, і збирається пред'явити Пулєву позов, деталі якого будуть оголошені пізніше на спеціальній прес-конференції. Дженні Суше вже заявила, що Пулєв її також нібито ущипнув за сідницю.

Болгарський супертяж Кубрат Пулєв так пояснив свою поведінку після поєдинку з Богданом Діну.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Моїм фанатам. Можливо, ви бачили відео, на якому я цілу дівчину-репортера під час інтерв'ю після бою. Ця журналістка Дженні, є моїм хорошим другом. Після інтерв'ю я знаходився в настільки піднесеному настрої, що вирішив її поцілувати.

Потім вона приєдналася до мене і представникам тренерського штабу під час святкувань. На відео, після нашого поцілунку, ми обидва посміялися над цим і подякували один одного. Більше тут нічого додати", - написав Кубрат в Twitter.

На даний момент Кубрат Пулєв є обов'язковим претендентом по лінії Міжнародної боксерський федерації (IBF) і в майбутньому буде домагатися поєдинку з чемпіоном світу Ентоні Джошуа.

Після перемоги Пулєв традиційно відповідав на питання журналістів. Одну з журналісток боксер несподівано поцілував її в губи. Журналістка Vegas Sports Daily Дженні Суші запитала Пулєва про бій з британцем Тайсоном Ф'юрі, після чого він її поцілував.

Дівчина назвала такий вчинок боксера "трохи незграбним і дивним", а її видання вимагає від Пулєва пояснень. Він поки ніяк не прокоментував цю ситуацію.

Діну вдалося завдати Пулєву серйозне розсічення після 4 раунду, але болгарин перехопив ініціативу і в сьомому раунді тричі відправив румунської боксера в нокдаун.

Після цього суддя зупинив бій, в якому здобув перемогу Кубрат.

37-річний болгарський боксер захистив свій статус обов'язкового претендента на бій за титул чемпіона за версією IBF з Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, 15 листопада 2014 року Пулєв провів бій з українцем Володимиром Кличком, програвши нокаутом. На сьогоднішній день це єдина поразка в кар'єрі Пулєва.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко поділився секретом мотивації.