Українська тенісистка Надія Кіченок обіграла росіянку Софію Жук і вийшла у фінал кваліфікації турніру WTA в Чарльстоні (США).

Кіченок перемогла Жук в двох сетах з рахунком - 7:6(3), 6:3.

Матч тривав 1 годину 53 хвилини. За цей час українка реалізувала 8 брейк-пойнтів.

У фіналі кваліфікації Надія зустрінеться зі 154-ю ракеткою світу американкою Каролін Долхайд.

Сестра Надії, Людмила, у кваліфікації програла американці Лорен Девіс.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Як писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про стан здоров'я.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

На своїй сторінці в Instagram тенісистка повідомила, що останні матчі вона провела з болями в коліні, а обстеження підтвердило найгірші побоювання.
"Всім привіт! Хотіла б поділитися з вами інформацією щодо стану мого здоров'я. Останні 5 тижнів я провела з постійними болями в коліні. На жаль, ситуація значно погіршилася через тривалі матчі, і МРТ підтвердила найгірші побоювання.
Моя команда робила все можливе, щоб полегшити мені біль і я могла виходити на корт під час американської серії турнірів. Однак зараз лікарі рекомендують мені взяти перерву і вилікувати травму.
Я зроблю все від мене залежне, щоб прискорити процес відновлення і повернутися на корт у повній боєготовності. Хочу подякувати всім вам за любов і підтримку. Ваша Еліна", - розповіла Світоліна.

Нагадаємо, після поразки на турнірі серії Premier Mandatory в Майамі (США), Світоліна втратить дві позиції у рейтингу WTA.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.