Папа Римський Франциск заявив, що не варто порівнювати аргентинського футболіста Ліонеля Мессі з Богом, і тим більше – поклонятися йому.

"Люди кажуть, що Мессі - Бог. У теорії, це блюзнірство. Не можна так говорити або вірити у подібне. Я ось, наприклад, не вірю. Вони можуть порівнювати його з богом у значенні захоплення, але не треба йому поклонятися. Це лише фігура мови.

"На футбольному полі він бог", - це всього лише спосіб людей висловити захоплення. Мессі дуже хороший, але він не Бог", - сказав Папа Римський в інтерв'ю La Sexta.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, у рамках 29-го туру Прімери Іспанії Барселона на "Камп Ноу" перемогла Еспаньол з рахунком 2:0.

"Папуги" довго тримали натиск "блаугранас" і все ж Ліонель Мессі зробив свою справу. 31-річний аргентинець в другій половині другого тайму оформив дубль і приніс Барсі перемогу з рахунком 2:0!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ла Ліга Іспанії. 29-й тур

Барселона - Еспаньол - 2:0 (0:0)

Голи: Ліонель Мессі, 71, 89.

Після цієї перемоги Барселона зміцнила перевагу. Тепер "синьо-гранатові" з 69 очками лідирують у Ла Лізі. У другого Атлетіко 56 очок, а у третього Реала - 54, але у мадридців є ще на матчі в запасі.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.