Чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі Теренс Кроуфорд (34-0, 25 КО) порівняв себе з чемпіоном світу за версіями WBA і WBO у легкій вазі Василем Ломаченком (12-1, 9 КО), пише Boxing Scene.
За словами Кроуфорда, Ломаченко - хороший і дуже талановитий боксер, але найкращим є тільки сам Теренс.
"Ломаченко? Хороший боксер, який може багато чого показати. Я отримую задоволення, коли дивлюся на його бокс. Неймовірно талановитий малий. Однак, на мою думку, я є найкращим.
Відверто кажучи, я не зациклююся на ньому. Та взагалі в думках такого немає. Я зараз зосереджений на даті бою з Ханом. Ось на цьому я сконцентрований набагато більше, ніж на рейтингу pound-for-pound. Визнання прийде, куди воно подінеться?
Для мене головна мета - продовжувати вигравати і показувати себе топ-боксером, як і завжди. Все стане на свої місця", - заявив Кроуфорд.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Нагадаємо, Василь Ломаченко проведе наступний бій 12 квітня проти британця Ентоні Кролли.

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще