Американський боксер Теофимо Лопес заявив, що розчавить як таргана чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО), повідомляє Boxingmonthly.

Теофимо Лопес
Теофимо Лопес

За словами Лопеса, інші боксери занадто сильно поважають Ломаченка, а сам українець веде себе нескромно.

"Думаю, багато хто здивований тим, що наступним суперником Ломаченка буде Кролла. Всі думали, що буде поєдинок зі мною, або з Джервонтою Девісом. Люди здивувалися, однак Кролла заслужив бути обов'язковим претендентом. Думаю, це буде хороший поєдинок, впевнений, Кролла серйозно підготувався, буде сфокусований на перемогу.

Багато з тих, хто бився з Ломаченком програвали ще до того, як вийшли в ринг. Їм говорили дуже багато хороших речей про Ломаченка. А він ніщо. Абсолютно ніщо. Сподіваюся, Кролла інший, сподіваюся, він не поважає Ломаченка. Інші боксери занадто сильно поважають Ломаченка, вони просто налякані. Бояться відкритися перед ним, адже він може завдати багато панчів.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Ломаченко веде себе зовсім нескромно. Я принижу його дупу. Я не поважаю його, в цьому і є різниця між мною та іншими хлопцями, які підносять його. Знаєте, що я зроблю з Ломаченком? Разчавлю як паршивого таргана", - заявив Лопес.

Нагадаємо, Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) 12 квітня проведе бій проти обов'язкового претендента по лінії WBA британця Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО).

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Напередодні поєдинку компанія Top Rank Boxing презентувала офіційний промо-ролик бою:

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.