Український баскетболіст Олексій Лень увійшов в історію Атланти. Баскетболіст закинув тисячний триочковий кидок "Гоукс" в сезоні.

Сталося це у матчі проти Сан-Антоніо Сперз. До речі, це був перший триочковий у цій зустрічі.

А в цілому Олексій Лень з п'яти спроб закинув чотири триочкових за гру.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У цьому матчі 25-річний українець набрав 21 очко.

Але Атланта все одно програла Сан-Антоніо з рахунком 117:111.

Атланта стала лише восьмою командою в історії НБА, якій вдавалося реалізувати 1000 триочкових кидків за сезон. Першою такою командою став Голден Стейт у сезоні 2015-2016.

Класна гра проти Мілуокі Бакс

Центровий збірної України Олексій Лень провів успішний матч регулярного чемпіонату НБА, в якому його Атланта Гоукс приймала на домашньому майданчику Мілуокі Бакс.

На заключних секундах четвертої чверті 25-річний українець своїм триочковим зрівняв рахунок і перевів гру в овертайм, в якому Атланта перемогла Мілуокі з рахунком 136:135.

Всього в грі Олексій Лень набрав 23 очки (10-15 з гри, 3-6 триочкові) і зробив 6 підбирань.

Рекорд Леня

Український центровий Атланта Хоукс Олексій Лень набрав 12 очок у матчі НБА проти "Юта Джаз".

Таким чином, всього в нинішньому сезоні в активі українця вже 710 пунктів — на 7 більше, ніж за весь сезон 2015/16, коли Лень показав свою досі кращу результативність в НБА, захищаючи кольори Фінікс Санз.

На початку березня Лень також став найрезультативнішим гравцем матчу Хоукс проти Чикаго Буллз з 28 очками. Це поки що найкращий показник Олексія в складі "яструбів".

Як повідомляв портал Знай.ua, українець Лень зробив слем-данк і закинув триочковий в НБА.