Легендарний український суперважковаговик Володимир Кличко, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO, запропонував допомогу кандидатам у президенти України Петру Порошенку та Володимиру Зеленському.
"Сьогоднішні ранкові новини про здачу "допінг-контролю" кандидатами в президенти України мене здивували і трохи розсмішили. Якби спортсмени так здавали тести на допінг, то були б всі суперменами. Адже кожен зробив це окремо і в "своїй лабораторії".
Якщо ви так відкриті і зацікавлені в об'єктивному результаті, то зробіть це за перевіреним методом міжнародної організації World Anti-Doping Agency.
Можу організаційно допомогти в цьому процесі, щоб це не виглядало так кустарно. Довіртеся професіоналам!
P. S. Вже відправив запит про можливість таких тестів WADA. Сподіваюся, кандидатам у президенти не відмовлять", - написав Кличко.
Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко хоче повернутися в бокс.

Завершення кар'єри

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

Володимир Кличко, facebook.com
Володимир Кличко, facebook.com

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко повертається на ринг: визначено дату бою і головний суперник.