44-річний екс-воротар київського "Динамо" і збірної України з футболу Олександр Шовковський зайнявся боксом.
Шовковський тренується у 29-річного Ігоря Фанияна (16-20-3, 8 КО), який виступає у першій середній вазі.

Ігор Фаниян і Олександр Шовковський
Ігор Фаниян і Олександр Шовковський

Нагадаємо, Шовковський завершив ігрову кар'єру в грудні 2016 року. На даний момент входить до складу тренерського штабу збірної України з футболу.

Олександр Шовковський
Олександр Шовковський

Як раніше писав портал Знай.ua, легендарний український суперважковаговик Володимир Кличко, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і дворазовий чемпіон світу, повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Нагадаємо, Володимир Кличко хоче повернутися в бокс.

Завершення кар'єри

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

Володимир Кличко, facebook.com
Володимир Кличко, facebook.com

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко повертається на ринг: визначено дату бою і головний суперник.