Головний тренер Севільї Хоакін Капаррос розповів після переможного матчу з Вальядолідом (0:2) про те, що у нього хронічний лейкоз. Діагноз 63-річному Капарросу був поставлений кілька тижнів тому, але тільки зараз тренер Севільї відкрився ЗМІ, повідомляє Marca.

"Це не впливає на мою роботу. Я продовжую вести звичайне життя, і хочу насолоджуватися своєю професією. Хочу подякувати футболістам і керівникам клубу. Я не маю якогось особливого лікування.

Дякую керівництву клубу за надану можливість працювати далі. Я як ніколи налаштований на роботу. Більше я не буду піднімати це питання, але хочу, щоб ніхто не хвилювався, все в порядку", - сказав Капаррос.

63-річний Хоакін Капаррос - відомий тренер, який очолював багато іспанських команд, а також катарський Аль-Ахлі і швейцарський Ксамакс. Капаррос починав сезон в якості спортивного директора Севільї, але в березні після звільнення Пабло Мачина став головним тренером команди.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.