В італійському Пезаро наші гімнастки виграли срібні медалі в групових вправах.
Українські спортсменки стали срібними призерами першого етапу Кубка світу з художньої гімнастики. Про це повідомляє перс-служба Федерації гімнастики України.
Турнір відбувся 7 квітня в італійському місті Пезаро.
За підсумками свого виступу українки посіли призові місця в групових вправах з трьома обручами і двома парами булав, отримавши рекордні для України 25.100 балів.

Володарями золотих медалей в цьому виді стала команда Болгарії (25,750), а третє місце на рахунку збірної Ізраїлю (24.450).
Бронза ж дісталася збірній Ізраїлю (24.450).
Срібними призерками стали Тетяна Довженко, Діана Міжеріцкая, Анастасія Возняк, Марія Височанська і Валерія Юзьвяк.

Нагадаємо, збірна України з синхронного плавання виграла ще дві золотих нагороди на етапі Світової серії FINA, який проходить в Греції.

У заключний день змагань, наші спортсменки показали кращий результат у хайлайті і вільному дуеті. Таким чином, в скарбничці України виявилися ще дві золотих медалі.

18-річна Саманта Черіо зламала обидві ноги під час Регіонального турніру Національної спортивної асоціації штату Батон-Руж. Гімнастка невдало приземлилася після складного стрибка. З килима її забрали на носилках.
Жахлива травма змусить юну гімнастку назавжди піти зі спорту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще