Півзахисник збірної України та бельгійського Генка Руслан Малиновський може отримати семиматчеву дискваліфікацію і пропустити залишок сезону за червону картку, яку він отримав у грі чемпіонату проти Гента.

У матчі чемпіонату Бельгії 25-річний футболіст відзначився дублем перед самою перервою, що дало господарям поля хороша перевага і допомогло перемогти у матчі з рахунком 2:1. А перед самим фінальним свистком Малиновський отримав червону картку за те, що під час боротьби влучив бутсою в обличчя суперника.

За цей інцидент українцю загрожує тривала дискваліфікація - до кінця сезону (це сім матчів), якщо підтвердиться, що удар був навмисним.

Відзначимо, що два роки тому Малиновському вдалося уникнути подібної дискваліфікації в кубковому матчі з Мехеленом, коли засідання дисциплінарного комітету місцевої футбольної федерації прийняло рішення, що арбітр показав червону картку Малиновському безпідставно.

Ліга Жюпіле Бельгії. Чемпіонський раунд. 3-й тур

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Генк - Гент - 2:1 (2:0)

Голи: Руслан Малиновський, 43 (з пенальті), 45+1 - Тімоті Дерейк, 87.

Вилучення: Руслан Малиновський, 90+4 (Генк)

Успіх збірної України в Люксембургу

25 березня в рамках відбору на Євро-2020 збірна Люксембургу приймала збірну України.

Перший тайм завершився внічию 1:1. На гол Давіда Тюрпеля на 34-й хвилині українці відповіли забитим м'ячем у виконанні Віктора Циганкова на 40-й хвилині.

У другій поливне зустрічі українці почали активніше атакувати в надії перемогти. Мали шанси і футболісти Люксембургу вирвати вікторію. Але фортуна цього вечора посміхнулася команді Андрія Шевченка. На заключній доданій хвилині Руслан Малиновський зробив навіс в штрафну, а Жерсон Родрігес, який показав у матчі рівень Кріштіану Роналду, забив головою м'яч у свої ворота. Таким чином, збірнаУкраїни вигризла перемогу завдяки автоголу!

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.