Під час футбольного матчу четвертої ліги чемпіонату Румунії на полі стався кумедний епізод.

Лайнсмен-чоловік запропонував руку і серце і ланйсмену-дівчині, яка відповіла згодою.

Ось так футбол допомагає людям створювати сім'ї.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Красуня Ангеліна Дімова

4 квітня українська тенісистка Ангеліна Дімова відзначила своє 18-річчя.

Хочемо ближче познайомити вас з молодою українською тенісисткою, яка народилася в Україні і є фанаткою мадридського Реала.

Ангеліна Дімова народилася і провела дитинство в Україні, однак зараз разом з батьками проживає в США. Займається тенісом під егідою ITF Juniors. Гарна спортсменка є активною користувачкою соцмереж – тільки в Instagram у неї майже 100 тисяч підписників.

Ангеліна вже кілька років є ярою фанаткою мадридського Реала. Українка підтримувала своїх улюбленців у матчі "галактікос" з Манчестер Юнайтед, який відбувся в США 1 серпня 2018 року в рамках Міжнародного кубка чемпіонів. Саме в тому матчі голкіпер збірної України Андрій Лунін дебютував за Реал.

Також українська тенісистка дивилася матч Баварія - Манчестер Сіті. Дівчина регулярно відвідує інші спортивні події.

Крім того, Ангеліна Дімова активно займалася хіп-хоп танцями і стала призеркою чемпіонату світу.

В одному зі своїх постів в Instagram вона назвала Чорноморець кращим клубом України, тому що вона родом із Одеси. У дитинстві Ангеліна часто ходила на матчі "моряків".

Зазначимо, що Дімова досить-таки класно грає в теніс:

Ангеліна є слухняною дочкою:

Красуня Ястремська

Українська тенісистка Даяна Ястремська взяла участь у фотосесії на пляжі в Маямі.

18-річна українка з'явилася в яскравому образі. Фотографії з дівчиною потрапили в Інтернет та користувачі вже відзначають той факт, що Ястремська, яка подає великі надії в тенісі, може також стати яскравою моделлю.

Нагадаємо, на початку березня українка Снігур стала переможницею змагання в Шарм-Ель-Шейху (Єгипет), а в листопаді минулого року виграла турнір в турецькій Анталії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.