Легендарний філіппінський чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі, екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо (61-7-2, 39 КО) тренує свого сина Еммануеля, який хоче почати професійну кар'єру боксера.
На своїй сторінці в Instagram боксер поділився фрагментом тренування:

Шанувальники боксера в коментарях пропонують організувати бій Еммануеля проти сина Флойда Мейвезера Корауна.
Нагадаємо, що Пакьяо спочатку був проти боксерської кар'єри сина, але потім дав згоду, і сам його виготовляє.

Пак'яо-молодший провів товариський поєдинок з Лукасом Карсоном. Бій тривав два раунди, що завершилися внічию.

Завершення кар'єри

Менні Пак'яо (60-7-2, 39 КО) завершить кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пакьяо планує провести ще три бої.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, Пак'яо, який зараз займає посаду сенатора парламенту, розповів, що не планує балотуватися на пост президента Філіппін.

"Після того як я вже став сенатором, не знаю, чи буду боротися за посаду президента. Хтось скаже, що хотів би цього, але це величезна відповідальність, і поки у мене немає планів балотуватися в президенти.
Я щасливий бути сенатором і служити своїй країні, і в той же час мати можливість продовжувати кар'єру боксера. На сьогоднішній день в мої плани входить продовжувати кар'єру, так як я можу це робити", - передає слова Пак'яо BoxingScene.
Термін Пак'яо на посту сенатора закінчується у 2022 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.