Молодша сестра чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО) - Анастасія - полонить шанувальників боксера своєю красою.
27-річна Анастасія - майстер спорту міжнародного класу зі спортивної акробатики.

Анастасія Ломаченко
Фото 1 из 6. Анастасія Ломаченко
Анастасія Ломаченко
Фото 2 из 6. Анастасія Ломаченко
Анастасія Ломаченко
Фото 3 из 6. Анастасія Ломаченко
Анастасія Ломаченко
Фото 4 из 6. Анастасія Ломаченко
Анастасія Ломаченко
Фото 5 из 6. Анастасія Ломаченко
Анастасія Ломаченко
Фото 6 из 6. Анастасія Ломаченко

Нагадаємо, 12 квітня Василь Ломаченко проведе бій проти обов'язкового претендента по лінії WBA британця Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО).

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
В Україні бій Ломаченко - Кролла в прямому ефірі покаже телеканал Інтер в рамках програми "Великий бокс". Початок трансляції - 13 квітня (субота) о 5:50 за київським часом.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Так, букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу Ломаченка з коефіцієнтом 1,01. А на перемогу Кролли встановлено коефіцієнт 21,00. Нічия оцінюється в 34,00.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Напередодні поєдинку компанія Top Rank Boxing презентувала офіційний промо-ролик бою:

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.
Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко несподівано заговорив про завершення кар'єри.
Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.