У п'ятницю, 12 квітня, на арені "Staples Center" в Лос-Анджелесі чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) проведе захист титулів в бою з британцем Ентоні Кроллою (34-6-3, 13 КО).

Про успіхи в боксі Василя ми знаємо багато, а от про сім'ю український боксер розповідає не часто.

Про особисте життя Ломаченкf відомо мало. Уродженець Одеської області одружений і має двох дітей.

Дружину Василя звуть Олена, вона родом з Білгород-Дністровського, як і боксер. Красуня-брюнетка серйозно займалася спортивною акробатикою та її тренером була майбутня свекруха Тетяна. Дружина боксера якось навіть виграла срібну медаль чемпіонату Європи серед юніорів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Саме в спортзалі відбулася доленосна зустріч Василя і Олени, до мами якої боксер часто приходив на тренування пострибати на батуті. На момент зустрічі їм було близько десяти років.

Як пізніше зізнавався боксер, кохання з першого погляду у них не було, але пізніше Ломаченко до неї ще раз придивився і зрозумів, що дівчина є його долею.

Трохи менше десяти років тому закохані зіграли скромне весілля і зараз виховують двох дітей: у листопаді 2011 року у пари народився син Анатолій, якого назвали на честь батька і тренера Василя, а в липні 2013 року Олена народила доньку Вікторію. У своїх старих інтерв'ю боксер зізнавався, що мріє побудувати досить великий будинок, щоб у ньому було місце для трьох або чотирьох дітей.

В Україні бій Ломаченко - Кролла в прямому ефірі покаже телеканал Інтер в рамках програми "Великий бокс". Початок трансляції - 13 квітня (субота) о 5:50 за київським часом.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Так, букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу Ломаченка з коефіцієнтом 1,01. А на перемогу Кролли встановлено коефіцієнт 21,00. Нічия оцінюється в 34,00.

Напередодні поєдинку компанія Top Rank Boxing презентувала офіційний промо-ролик бою:

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.
Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко несподівано заговорив про завершення кар'єри.
Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.