Екс-чемпіон UFC у найлегшій вазі Ті Джей Діллашоу дискваліфікований на два роки. Таке рішення прийняло антидопінгове агенство USADA.
33-річний боєць зможе відновити виступи не раніше 21 січня 2021 року.
Нагадаємо, 20 січня Діллашоу сенсаційно програв у бою проти Генрі Сехудо на UFC Fight Night 143, який нокаутував його вже на першій хвилині бою.
Генрі Сехудо нокаутував Ті Джея Діллашоу у першому раунді
Генрі Сехудо нокаутував Ті Джея Діллашоу у першому раунді
В допінг-пробі Діллашоу, взятої перед поєдинком, були виявлені сліди забороненого речовини еритропоетину.
Як писав Знай.ua, непереможений український чемпіон WWFC у важкій вазі Сергій Співак (9-0) підписав контракт із всесвітньо відомим промоушеном UFC.
Сергій Співак
Сергій Співак
24-річний українець проведе дебютний бій за UFC 4 травня проти Уолта Харріса (12-7) із США. Поєдинок пройде на UFC Fight Night 150 в канадському Онтаріо.
Відзначимо, що Сергій Співак вже третій боєць WWFC, який перейшов в UFC слідом за Іоном Куцелабою і Романом Долідзе.
Нагадаємо, в останніх трьох поєдинках на турнірах WWFC Сергій Співак здобував упевнені перемоги сабмишеном над Тревісом Фултоном і Тоні Лопесом, а також відправив у нокаут Іво Кука.
Як раніше повідомляв Знай.ua, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.