Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBA американець Джервонта Девіс (21-0, 20 КО) відповів на пропозицію чемпіона WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО) провести безкоштовний бій.
Ломаченко заявив, що його не цікавлять гроші і він готовий битися з Девісом безкоштовно.
"Якого біса я повинен битися в рингу безкоштовно? Так, я ніколи не погоджуся на таке. Я б'юся за призи. І, якщо ми будемо битися, я обіцяю, що відправлю його на пенсію", - Девіс написав у своєму Twitter.
Але через деякий час Девіс видалив цей пост.

Девіс відповів на пропозицію Ломаченка
Девіс відповів на пропозицію Ломаченка

12 квітня Василь Ломаченко проведе бій проти обов'язкового претендента по лінії WBA британця Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО).
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
В Україні бій Ломаченко - Кролла в прямому ефірі покаже телеканал Інтер в рамках програми "Великий бокс". Початок трансляції - 13 квітня (субота) о 5:50 за київським часом.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Так, букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу Ломаченка з коефіцієнтом 1,01. А на перемогу Кролли встановлено коефіцієнт 21,00. Нічия оцінюється в 34,00.

Напередодні поєдинку компанія Top Rank Boxing презентувала офіційний промо-ролик бою:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.
Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко несподівано заговорив про завершення кар'єри.
Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.