Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) розповів, що думає про потенційний бій з екс-чемпіоном UFC Конором Макгрегором (21-4).
За словами Ломаченка, у Макгрегора немає жодних шансів проти нього.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Макгрегор - шоумен, він заробляє гроші. Який йому бокс? Чи зможе він зі мною боксувати? Ні, не думаю. Можливо, він непогано боксує для непрофесіонала. Але в цьому поєдинку немає жодних шансів.
Чи погодився би я на такий бій? Звичайно, він був би для мене дуже легким. Я отримав би задоволення від такого поєдинку", - передає слова Ломаченко TMZ.

Нагадаємо, 12 квітня Василь Ломаченко проведе бій проти обов'язкового претендента по лінії WBA британця Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО).

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Як раніше повідомляв Знай.ua, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.

В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.