Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) зізнався, що вийшов на бій з росіянином Хабібом Нурмагомедовим (27-0) із травмою.
На своїй сторінці в Twitter Макгрегор повідомив, що за кілька тижнів до поєдинку зламав ступню.
"Я зламав ступню за три тижні до бою. Але я все одно вийшов в октагон і завдав останні удари вечора. Вдарив брата Хабіба.
Я задоволений тим, як проходив поєдинок, виніс урок зі свого бою і, що ще важливіше, підготовки до поєдинку. Час все покаже", - написав Макгрегор.

Нагадаємо, бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року на шоу UFC 229. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.