В рамках 32-го туру Чемпіонату Італії відбувся матч між "Аталантою" (Бергамо) - "Емполі" (Емполі), який завершився нічиєю (0:0).
Але матч не був нудним. "Аталанта" активно атакувала і 47 разів пробила по воротах суперника, 18 ударів були в рамку воріт. Але не разу не забила.
Голкіпер "Емполі" Бартоломей Драговськи відбив все, що летіло в рамку, встановивши рекорд сезону за кількістю сейвів за матч. Згідно зі статистикою зустрічі, поляк зробив 17 сейвів, що є абсолютним рекордом в поточному сезоні топ-5 європейських ліг (Англія, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція).

У жодної команди не було ударів більше з сезону 2016/17. Футболісти "Емполі" відповіли двома ударами (один в рамку).
Після матчу "Аталанта" займає 6-е місце в турнірній таблиці Серії А. "Емполі" йде на 18-му рядку, перебуваючи в зоні вильоту.

Як повідомляв Знай.ua, відомий український тренер Олександр Севідов отримав довічну дискваліфікацію за участь в договірних матчах.

Олександр Севідов
Олександр Севідов

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Про це було оголошено в рамках програми "Великий Футбол". Довічно дискваліфікований також президент ПФК "Суми" Ростислав Козар.
Севідов очолював такі клуби, як "Металург Д", "Сталь Д", "Геліос", "Зімбру", "Кримтеплицю", "Говерлу", "Карпати", "Металіст", "Маріуполь".
У січні він очолив болгарську "Верею", з якою він зіграв перший поєдинок внічию з "Лудогорцем", а решту 7 матчів програв.
Крім того, "Суми" позбулися статусу професійної футбольної команди.
Як раніше повідомляв Знай.ua, найуспішнішого українського тренера несподівано відправили у відставку.