Екс-чемпіон світу в середній вазі Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО) проведе наступний бій 8 червня в Нью-Йорку на Madison Square Garden.
Його суперником стане маловідомий канадець Стів Роллс (19-0, 10 КО).
Бій пройде в проміжній вазі 74,39 кг (164 фунта), тоді як раніше казахстанец всі свої бої провів у середньому дивізіоні - 72,57 кг (160 фунтів).

Зазначимо, що це буде перший бій Головкіна після поразки мексиканцю Саулю Альваресу, і дебютним на платформі DAZN. Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це було першою поразкою в кар'єрі.

Як писав Знай.ua, Геннадій Головкін не хоче третій бій з чемпіоном світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO мексиканцем Саулем Альваресом.

Геннадій Головкін і Сауль Альварес
Геннадій Головкін і Сауль Альварес

Команди Сауля Альвареса і Геннадія Головкіна почали переговори про бій, але промоутер мексиканця Ерік Гомес повідомив, що найближчим часом цей поєдинок не відбудеться.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ми розчаровані. Здається, що Головкін більше не хоче третій поєдинок з Канело, принаймні, на даний момент. Тепер він хоче поєдинок полегше, щоб закрити поразку. Подивимося, що з цього вийде", - розповів Гомес.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.