Головний тренер донецького "Олімпіка" В'ячеслав Шевчук залишив свій пост. Про це повідомив генеральний директор клубу Олексій Антонов.
Як повідомляє телеканал "Футбол 1", ініціатором був сам В'ячеслав, так як він не бачив виходу з кризового становища.
"Мабуть, результат тиснув на нас і на нього, тому В'ячеслав Анатолійович і прийняв таке рішення. Бачачи, що щось не виходить, команда йде вниз, вже далі нікуди, він вирішив дати команді вільне плавання, можливо, щось змінити до кінця чемпіонату.
В'ячеслав Анатолійович - шикарна людина, хороший тренер, можливо, йому не вистачає досвіду, але я давно не бачив фахівців, які так тренують і спілкуються з людьми, як він. Нічого поганого не можу про нього сказати, можливо вони просто не чують його. Він молодець, сам сказав, що треба щось робити, і не бачить ніякого формату, щоб змінити процес, тому президент увійшов у його положення", - розповів Антонов.
Нагадаємо, 39-річний Шевчук очолив "Олімпік" у жовтні 2018 року, змінивши на цій посаді Романа Санжара. Під його керівництвом вони не змогли потрапити у верхню шістку і на даний момент займають десяту сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
Повідомляється, що в найближчих матчах обов'язки головного тренера буде виконувати Антон Дяченко.

Як повідомляв Знай.ua, відомий український тренер Олександр Севідов отримав довічну дискваліфікацію за участь в договірних матчах.

Про це було оголошено в рамках програми "Великий Футбол". Довічно дискваліфікований також президент ПФК "Суми" Ростислав Козар.
Севідов очолював такі клуби, як "Металург Д", "Сталь Д", "Геліос", "Зімбру", "Кримтеплицю", "Говерлу", "Карпати", "Металіст", "Маріуполь".
У січні він очолив болгарську "Верею", з якою він зіграв перший поєдинок внічию з "Лудогорцем", а решту 7 матчів програв.
Крім того, "Суми" позбулися статусу професійної футбольної команди.

Як раніше повідомляв Знай.ua, найуспішнішого українського тренера несподівано відправили у відставку.