Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) може провести наступний бій з самим жорстким легковиком у світі - Джастіна Гетжи (20-2).
Цей бій Макгрегору запропонував Менеджер Гетжи Алі Абдель-Азіз.
"Гей, МакТаппер. Тобі запропонували бій з Джастіном Гетжи - проявиш характер і погодишся, чи тобі все ще погано після того, як в минулий раз тобі надерли дупу? Джастін потягне тебе на зовсім іншу глибину", - написав Абдель-Азіз в Twitter.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще