Команду чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО) звинуватили у небажанні організувати бій з американцем Теофимо Лопесом (12-0, 10 КО).
Глава промоутерської компанії Mayweather Promotions Леонард Еллербі заявив, що бій Ломаченко - Лопес ніколи не відбудеться, оскільки у промоутерської компанії українця розуміють, що Ломаченко програє.

Теофимо Лопес , Getty Images
Теофимо Лопес , Getty Images

"Я думаю, що Ломаченко - це видатний талант. Але в той же час, він не настільки хороший, як багато хто думає. Він не краще Теренса Кроуфорда. А бій Ломаченко - Лопес - це взагалі нісенітниця, цього поєдинку ніколи не буде. В Top Rank (промоутерська компанія Ломаченка) добре знають, що роблять. Не можу сказати про них нічого поганого, але Лопес весь час всім каже: "Я хочу битися з Ломаченком". Теофимо вже зараз відомий боксер, вони можуть організувати цей бій хоч завтра.
Але вгадайте чому цього не відбувається? Тому що ці хлопці не стали б такими успішними у спорті, якби не робили поганих рішень. Вони відчувають, що Лопес переможе Ломаченка. Справа не в тому, що Василь провів 400 аматорських боїв, а в тому, що завдяки своєму стилю Теофимо надере йому дупу. Ось чому вони починають вести розмови про поєдинок з Джервонтою Девісом. Адже у них під носом є хороший бій, який вони можуть влаштувати в будь-який момент", - передає слова Еллербі BoxingScene.
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) та успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.

Церемонія вручення відбулася на прес-конференції перед боєм українця з британцем Ентоні Кроллою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.