Нападник збірної Франції і ПСЖ Кіліан Мбаппе побив унікальний рекорд.
Мбаппе відзначився хет-триком у ворота Монако, і став таким чином наймолодшим гравцем Ліги 1, який забив 30 голів за один сезон.
"Минулий рекорд належить Ерве Ревеллі, однак Мбаппе побив його досить швидко, і що найголовніше, впевнено", - повідомляє l'equipe.
В поточному сезоні Мбаппе провів за ПСЖ 40 матчів, забив 36 голів і віддав 7 гольових пасів.
Як писав Знай.ua, Мбаппе заявив про бажання продовжити кар'єру в мадридському "Реалі", повідомляє Ok Diario.

20-річний француз заявив представникам керівництва "галактікос", що він буде не проти перебратися на "Сантьяго Бернабеу", якщо новий проект Реала буде будуватися навколо нього.

У нинішньому сезоні Мбаппе на даний момент записав у свій актив 30 голів і зробив 15 асистів в 34 іграх за ПСЖ. Transfermarkt оцінює вартість Кіліана в 200 мільйонів євро.

На цих вихідних ПСЖ виграв у Марселя в чемпіонаті Франції з рахунком 3:1. Одним з голів за парижан відзначився Мбаппе, а дубль до свого активу записав Анхель Ді Марія. За провансальців точним ударом відзначився Валер Жермен.

До слова, Мбаппе відсвяткував гол у непритаманній для себе манері.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зідан у Реалі

Зідан підписав контракт з Реалом до 2022 року. Зарплата Зідана в мадридському клубі складе 16 млн євро на рік.

Нагадаємо, Зідан очолював "Реал" у 2016 - 2018 роках та тричі поспіль вигравав з клубом Лігу чемпіонів.

Зідан пішов з "Реала" в травні 2018 року, після чого в клубі змінилися три тренери, а команда вилетіла з Ліги чемпіонів і Кубка Іспанії, і втратила шанси на чемпіонство.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ПСЖ допоможе відновити Нотр-Дам-де-Парі.