Бій між володарем поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) і Джарреллом Міллером (23-0-1, 20 КО), який був запланований на 1 червня, офіційно скасований через допінг.
Проте, Міллер може не отримати за це ніякого покарання, пише Allboxing.
Справа в тому, що на момент провалу допінг-тестів у Міллера не було діючої ліцензії професійного боксера - він лише подав заяву на її отримання в Спортивну комісію Нью-Йорка. Комісія відмовила йому у видачі ліцензії, але не має права виносити будь-які рішення щодо Міллера, включаючи рішення про дискваліфікацію на той або інший термін. Без ліцензії він формально не є професійним спортсменом і не потрапляє під юрисдикцію спортивних комісії.
Представник комісії підтвердив цю інформацію в інтерв'ю журналісту The Ring Майку Коппинджеру: "В даний момент ми не можемо прийняти ніяких дисциплінарних заходів, оскільки він не має чинної ліцензії Спортивної комісії штату Нью-Йорк", - сказав він.
Таким чином Міллер має право в будь-який момент звернутися за ліцензією в будь-якому штаті США.

Сам боксер вже визнав свою провину і вибачився.

"Так, я облажався. Я зробив поганий вибір. У мене було кілька варіантів впоратися із ситуацією, але я вибрав неправильний. І я заплатив за це високу ціну. Я втратив шанс, величезний шанс. І мені капець як боляче від усвідомлення цього", - сказав Міллер.

Міллера вже позбавили ліцензії, тепер йому шукають заміну.

"Так, шукаємо. Повторюся, розглянемо всі варіанти. Але, ясна річ, є список імен, які нас, тобто мене і моїх бізнес-партнерів, а саме онлайн-стримінг DAZN, Madison Square Garden і телеканал Sky Sports, цікавлять найбільше. І наше завдання - зробити все, щоб одного з них переконати виступити 1 червня проти Джошуа. За останні 24 години я провів попередні переговори з 16 супертяжами, 10 з них недоступні.
Шоу триває. Ми навіть не думали про те, щоб все це справа скасувати або перенести. Зрозумійте, у нас вже продано 17 тисяч квитків. З Британії прилетять 10 тисяч вболівальників. Яка скасування? Такий варіант навіть не обговорювалося. Нам просто потрібно знайти хорошого опонента. Крапка. Зрештою, люди купували квитки не заради Джаррелла Міллера, а заради Ентоні Джошуа. Це шоу Джошуа, а не Міллера", - розповів промоутер Джошуа Едді Хірн.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа заявив, що готовий провести бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО).

За словами Джошуа, він може зустрітися з українцем після поєдинку з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (40-0-1, 39 КО).
Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер
"Я зроблю правильно, якщо проведу бій з Уайлдером. Після цього я можу побитися з Усиком, тому що бій абсолютного чемпіона важкої ваги проти абсолютного чемпіона надважкої ваги буде чимось грандіозним.
Моє завдання - стати абсолютним чемпіоном. Якщо я цього не зроблю, то навіщо взагалі займатися боксом? Я хочу отримати пояс WBC. Це - моя мета", - передає слова Джошуа Sky Sports.
Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.