Українка Ольга Харлан стала переможницею гран-прі Сеула з фехтування, який проходить у Південній Кореї.

Харлан здобула перемогу у видовищному та напруженому фіналі, повідомляє Національний олімпійський комітет України у соціальній мережі Facebook.

"Здобувши перемогу у видовищному та напруженому фіналі над олімпійською чемпіонкою Лондона-2012 і господаркою змагань Кім Чжи Йон, українська шаблістка другий рік поспіль виборює золото в Сеулі", - йдеться в повідомленні.

Ольга Харлан- НАЙКРАЩА!!! 🏅🤺 Здобувши перемогу у видовищному та напруженому фіналі над олімпійською чемпіонкою...

Geplaatst door НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team op Zaterdag 27 april 2019

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У фіналі українська шаблістка з мінімальним рахунком 15:14 здолала господарку турніру, олімпійську чемпіонку 2012 року кореянку Кім Чжи Йон.

Як зазначає Національний олімпійський комітет України, це друга поспіль перемога Харлан на гран-прі Сеула. Загалом це 15 перемога для неї на турнірі серії гран-прі та перша перемога в сезоні.

Раніше Ольга Харлан виграли два складні поєдинки проти Сари Бальцер з Франції з рахунком 15:14 та італійки Ірен Веккі (15:13). Також українка не залишила шансів угорці Лізі Пустай (15:8).

Нагадаємо, що обкладинку травневого номера XXL прикрасила знаменита українська шпажистка Ольга Харлан – одна з найтитулованіших представниць нового покоління у вітчизняному спорті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на чемпіонаті Європи з боротьби вихованка калуської школи вільної боротьби Тетяна Кіт принесла в скарбничку збірної України другу за день срібну нагороду.

Також "Знай.ua" писав, що український спортсмен Дмитро Чумак завоював три золоті медалі чемпіонату Європи з важкої атлетики, який проходить в Батумі (Грузія)