У Карлсруе в рамках вечора боксу в "Palazzo Halle" 24-річний непереможний український суперважковаговик Владислав Сіренко провів бій з 33-річним Леандро Робутті з Аргентини. На кону цього поєдинку стояв пояс German International і пояс інтернаціонального чемпіона WBF, які наш боксер завоював.

Переможець бою визначився вже в першому раунді після того, як українець відправив опонента в нокаут. Під завісу першої трихвилинки киянин виконав удари латиноамериканця і перейшов в атаку, яка і стала переможною.

Сіренко впевнено крок за кроком піднімається до еліти суперважкої вагової категорії. Для Влада це вже одинадцята перемога на профі-рингу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Перемога Постола

Український напівсередньоваговик Віктор Постол (31-2, 12 KO) переміг Мохаммеда Мімуна з Франції (21-3, 2 KO) на арені Cosmopolitan в Лас-Вегасі (США).

Вже з самого початку бою екс-чемпіон світу з України домінував у ринзі. Протягом поєдинку уродженець Київщини часто атакував, а француз робив контрвипади. Та все одно, активніше в рингу виглядав Постол, який заслужено виграв поєдинок.

За підсумками бою судді винесли вердикт на користь Віктора – 98:92, 97:93, 99:91.

Таким чином, українець отримав звання офіційного претендента на пояс WBC і вже в наступному бою зможе спробувати повернути собі чемпіонський пояс, який у нього відібрав американець Теренс Кроуфорд (35-0, 26 КО) в 2016 році.

Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) може провести бій з Люком Кемпбеллом у Великобританії.
Про це розповів менеджер українця Егіс Клімас.
За його словами, цей поєдинок буде користуватися успіхом, оскільки Ломаченка дуже люблять в Британії.
"Принаймні ми розглянемо цей варіант. Це відмінна можливість. У Великобританії цей поєдинок користувався би успіхом. Там добре знають Кемпбелла. А коли ми були в Британії на бою Олександра Усика, ми зрозуміли, що там дуже люблять Василя Ломаченка", - передає слова Климаса BoxingScene.
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.