Український суперважковаговик Олександр Захожий (11-0, 9 КО) технічним нокаутом у восьмому раунді переміг представника Аргентини Маріано Рубена Діаса (13-14-1, 6 КО). Бій відбувся в німецькому Карлсруе в рамках вечора боксу.

Упродовж всієї дистанції поєдинку 25-річний українець домінував і викидав багато ударів, особливо джебів. Але Діас грамотно захищався і намагався відповідати різкими контратаками в 2-3 удари.

Ближче до фінальних раундів перевага Захожего ставала все більш очевидною, хоча він, як і опонент, вимотався фізично. І все ж Саша в заключному, восьмому раунді, знайшов в собі сили! Українець накрутив темп і почав атакувати Діаса. На такий шквал ударів латиноамериканець нічим не відповідав, тому рефері зупинив бій і перемогу була присуджено уродженцеві Запоріжжя.

Додамо, що Захожий бере участь у підготовці Олександра Усика до дебютного бою в суперважкій вазі проти Карлоса Такама. Також Захожий є спаринг-партнером Володимира Кличка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Перемога Постола

Український напівсередньоваговик Віктор Постол (31-2, 12 KO) переміг Мохаммеда Мімуна з Франції (21-3, 2 KO) на арені Cosmopolitan в Лас-Вегасі (США).

Вже з самого початку бою екс-чемпіон світу з України домінував у ринзі. Протягом поєдинку уродженець Київщини часто атакував, а француз робив контрвипади. Та все одно, активніше в рингу виглядав Постол, який заслужено виграв поєдинок.

За підсумками бою судді винесли вердикт на користь Віктора – 98:92, 97:93, 99:91.

Таким чином, українець отримав звання офіційного претендента на пояс WBC і вже в наступному бою зможе спробувати повернути собі чемпіонський пояс, який у нього відібрав американець Теренс Кроуфорд (35-0, 26 КО) в 2016 році.

Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) може провести бій з Люком Кемпбеллом у Великобританії.
Про це розповів менеджер українця Егіс Клімас.
За його словами, цей поєдинок буде користуватися успіхом, оскільки Ломаченка дуже люблять в Британії.
"Принаймні ми розглянемо цей варіант. Це відмінна можливість. У Великобританії цей поєдинок користувався би успіхом. Там добре знають Кемпбелла. А коли ми були в Британії на бою Олександра Усика, ми зрозуміли, що там дуже люблять Василя Ломаченка", - передає слова Климаса BoxingScene.
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.