Екс-головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вибачився за свої слова про Валерія Лобановського.

Нагадаємо, раніше він заявив, що був здивований місцем, яке Лобановському відвів французький журнал France Football в списку найкращих тренерів в історії. Лобановський зайняв у цьому рейтингу шосте місце, Луческу поставили на 41-шу сходинку.

Валерій Лобановський
Валерій Лобановський

"Приношу свої вибачення. Не думав, що буде такий резонанс. Прекрасно розумію, що Лобановський чудовий тренер. Він був важливим тренером і створив систему.

"Динамо" тих часів було командою системи. Щастя киян, що у них був такий класний наставник. Він давав результат. Шкодую про свої слова.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я справді здивувався його місцем у рейтингу, але потім усвідомив, яким класним тренером він був. Шкодую, що так і не зіграв проти нього в чемпіонаті України", - сказав Луческу в ефірі програми "ПроФутбол".

Як писав Знай.ua, Луческу залишив посаду головного тренера збірної Туреччини.

Румунський фахівець Мірча Луческу і керівництво Турецької Федерації футболу погодили деталі розірвання контракту за взаємною згодою сторін, повідомляє офіційний сайт організації.

Хто змінить Містера на тренерському містку збірної Туреччини, поки невідомо. За попередньою інформацією, головним претендентом є наставник Бешикташа Шенол Гюнеш, який буде поєднувати роботу в стамбульському клубі і збірній до кінця поточного сезону.

Збірну Туреччини Луческу очолив в 2017 році. Під його керівництвом команда зіграла 17 матчів, в яких 4 рази перемогла, 6 разів зіграла внічию 7 разів поступилася.

Раніше повідомлялося, що Мірча Луческу очолити Динамо Бухарест.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.