Бій між володарем поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) і Джарреллом Міллером (23-0-1, 20 КО), який був запланований на 1 червня, офіційно скасований через допінг.

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) винесла офіційний вердикт по справі Міллера.

Як повідомляє ESPN, було прийнято рішення тимчасово виключити боксера з рейтингу та відсторонити від виступів на 6 місяців (до 19 вересня). Також Міллер зобов'язаний за свій рахунок пройти ряд тестів від VADA. По закінченню строку дискваліфікації боксер повинен надати результати тестів.

"Вважаю, все чесно. Вважаю вердикт доречним. Ми з нетерпінням чекаємо можливості продовжити наш рух вперед, до ще більших і кращих справ. Вважаю, Міллер виконає рішення WBA. А який у нього вибір? Він зобов'язаний виконати резолюцію WBA. Я впевнений, він так і зробить.

Через відсторонення до 19 вересня він не може навіть подати заявку на ліцензію. Так що коли прийде час, ми вирішимо і це питання", - заявив промоутер Міллера Грег Коен.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сам боксер вже визнав свою провину і вибачився.

"Так, я облажався. Я зробив поганий вибір. У мене було кілька варіантів впоратися із ситуацією, але я вибрав неправильний. І я заплатив за це високу ціну. Я втратив шанс, величезний шанс. І мені капець як боляче від усвідомлення цього", - сказав Міллер.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа проведе наступний бій проти американця Енді Руїса.

Бій пройде в Нью-Йорку на Madison Square Garden 1 червня.

Енді Руїс – екс-претендент на титул, на його рахунку - 32 перемоги у 33 поєдинках. У грудні 2016 року в Окленді (Нова Зеландія) він спірно поступився місцевому фавориту Джозефу Паркеру в бою за вакантний титул WBO.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.