22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко влаштував майстер-клас із танців.

На честь Міжнародного дня танцю, який щорічно відзначають 29 квітня, на сторінці Мансіті в Twitter опублікували танець українця, який отримав бурю захоплених коментарів шанувальників клубу.

У нинішньому сезоні Зінченко провів за "городян" 26 матчів, в яких забив 1 м'яч і віддав 5 асистів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Фінал Кубка Англії між Манчестер Сіті і Уотфордом відбудеться 18-го травня, а експерти вже починають підводити підсумки і визначати кращих футболістів турніру.

Серед захисників у число претендентів на звання кращого потрапив і українець Олександр Зінченко. Український легіонер "Манчестер Сіті" другий сезон поспіль дуже вдало виступає на позиції лівого захисника.

Серед конкурентів Зінченко - Ешлі Янг, Мікі Деметриу, Метт Доерті, Мігель Бритос, Скотт Данн та інші.

Зінченко в поточному сезоні Кубка Англії зіграв три матчі. І українець може стати найкращим в турнірі, якщо "городяни" в ньому переможуть.

З наступного сезону відомий бренд спортивного одягу Puma стане технічним спонсором англійського футбольного клубу Манчестер Сіті.

У свою чергу, український легіонер "городян" Олександр Зінченко підписав особистий контракт з Puma. Про це 22-річний українець повідомив на своїй сторінці в Instagram:

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.