Одеська спортсменка Ганна Ільїна встановила національний рекорд на етапі Кубка світу з кульової стрільби у Пекіні, повідомляє НОК України.

У стрільбі з малокаліберної гвинтівки з трьох положень на дистанції 50 метрів Ільїна показала результат 1177 очок, що на три очки перевищує рекорд України, встановлений киянкою Наталією Кальниш.

Рекорд Ільїна встановила у першому раунді кваліфікації, що принесло їй четверте місце серед всіх учасниць.

Ільїна входить до числа кандидатів на участь в Олімпійських іграх-2020, які пройдуть в Токіо.

Як писав Знай.ua, українець Павло Коростильов виграв "золото" чемпіонату Європи з кульової стрільби, який проходить у хорватському Осієку.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

21-річний уродженець Львова Коростильов виграв змагання зі стрільбі з пневматичного пістолета з дистанції 10 метрів.

Минулого року Павло став чемпіоном світу і чемпіоном Європи, а також першим українським спортсменом, який отримав путівку на Олімпіаду-2020 року в Токіо.

Успіх українських стрільців

Спортсмени національної збірної України з успіхом стартували на континентальній першості зі стрільби з пневматичної зброї, що триває у хорватському місті Осієк, повідомляє сайт Міністерства молоді та спорту.

Першу медаль наші стрільці здобули у командній вправі MIX-пістолет. Титули чемпіонів Європи серед юніорів з результатом 480,4 очки завоювали Ігор Соловей та Яна Чучмарьова.

Ще одну золоту медаль виграли учасники юніорської команди Вероніка Скоріна, Софія Павловська та Валерія Сидоренко. Українські спортсменки стали переможницями у вправі ГП-6, а також оновили рекорд континенту.

Серед дорослих у стрільбі по рухомій мішені Галина Авраменко завоювала "срібло", а Ігор Кизима виграв "бронзу".

У цій же вправі ще одну срібну медаль виборола українська жіноча команда в складі Галини Авраменко, Валентини Гочарової та Вікторії Рибалової.

Як повідомляв портал Знай.ua, Toyota показала супер-роботів, які проведуть Олімпіаду-2020.