22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко підпише новий контракт із командою, повідомляє Goal.com.

Про це "Манчестер Сіті" офіційно оголосить в найближчі декілька днів.

Українець займе місце в стартовому складі клубу.

Нагадаємо, що нинішній контракт Зінченка з "Манчестер Сіті" закінчується у червні 2020 року.

В поточному сезоні Зінченко провів за команду 26 матчів, забив 1 гол і зробив 5 асистів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писав Знай.ua, Олександр Зінченко влаштував майстер-клас із танців.

На честь Міжнародного дня танцю, який щорічно відзначають 29 квітня, на сторінці Мансіті в Twitter опублікували танець українця, який отримав бурю захоплених коментарів шанувальників клубу.

Фінал Кубка Англії між Манчестер Сіті і Уотфордом відбудеться 18 травня, а експерти вже починають підводити підсумки і визначати кращих футболістів турніру.

Серед захисників у число претендентів на звання кращого потрапив і українець Олександр Зінченко. Український легіонер "Манчестер Сіті" другий сезон поспіль дуже вдало виступає на позиції лівого захисника.

Серед конкурентів Зінченко - Ешлі Янг, Мікі Деметриу, Метт Доерті, Мігель Бритос, Скотт Данн та інші.

Зінченко в поточному сезоні Кубка Англії зіграв три матчі. І українець може стати найкращим в турнірі, якщо "городяни" в ньому переможуть.

З наступного сезону відомий бренд спортивного одягу Puma стане технічним спонсором англійського футбольного клубу Манчестер Сіті.

У свою чергу, український легіонер "городян" Олександр Зінченко підписав особистий контракт з Puma. Про це українець повідомив на своїй сторінці в Instagram:

Як раніше повідомляв Знай.ua, УЄФА прийняв рішення щодо справи Мораєса.