Форвард збірної США Джозі Алтідор завоював любов знаменитої американської тенісистки і переможниці US Open-2017 Слоан Стівенс.

Нещодавно 26-річна тенісистка оголосила про заручини з 29-річним футболістом. "Навічно так", – написала Слоан в twitter. Алтідор відповів коханій так: "Вічність починається зараз".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Джозі нині грає за канадського Торонто в МЛС, а раніше виступав в Європі за Вільярреал, Сток Сіті, АЗ Алкмаар, Халл Сіті і Сандерленд. В активі форварда, на даний момент, є 110 матчів і 41 гол у складі збірної США.

У п'ятницю, 3 травня, відбулося жеребкування основної сітки ґрунтового турніру серії Premier Mandatory в Мадриді в одиночному розряді серед жінок.

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна (№6 WTA) в першому колі зіграє з досвідченою Полін Парментьє (№69 WTA) з Франції. Раніше тенісистки грали двічі і загальний рахунок у них рівний. До речі, Світоліна п'ять разів грала в Мадриді і жодного разу не виграла більше одного матчу (3-5).

Леся Цуренко (№26 WTA) на старті турніру битиметься з екс-першою ракеткою світу Анжелік Кербер з Німеччини (№4 WTA). Цікаво, що Леся ще жодного разу не вигравала ні в Кербер, ні в основній сітці Мадрида. Українці є, що доводити.

Третя ракетка України Даяна Ястремська (№38 WTA) дебютує на "Mutua Madrid Open" матчем проти чешки Кароліни Плішкової (№5 WTA). Раніше тенісистки між собою не зустрічалися. Минулого року представниця Чехії показала свій найкращий результат на турнірі, дійшовши до півфіналу.

Також у кваліфікації турніру зіграють українки Марта Костюк і Катерина Козлова.

Українська тенісистка Марта Костюк (№320 WTA) феєрично стартувала в кваліфікації грунтового турніру серії Premier Mandatory в Мадриді.
У першому матчі 16-річна українка обіграла 17-річну Аманду Анісімову з США (№53 WTA).

Мадрид. Півфінал кваліфікації

Марта Костюк (Україна) – Аманда Анісімова (США) – 2:1 (6:0, 2:6, 6:0)

У фіналі відбіркового етапу Костюк зіграє проти Ірини Марії Баре з Румунії (№178 WTA).

Українець Сергій Стаховський у парі з бельгійцем Рубеном Бемельмансом здобув перемогу в парному матчі в рамках 1/4 фіналу челленджера в Сеулі (Південна Корея).

Пара Стаховський – Бемельманс у двох сетах переграв дует Френсіс Кейсі Алькантара (Філіппіни) / Імаі Сінтаро (Японія) з рахунком 6:3, 6:4.

Стаховський і Бемельманс оформили три брейк-поїнта за матч і на своїй подачі програли один гейм.

Раніше Стаховський програв у другому колі в Сеулі, поступившись в 1/8 фіналу сербу Ніколе Мілоєвичу - 2: 6, 6: 7 (5: 7).

Нагадаємо, в оновленому рейтингу ATP Стаховський займає 115-е місце.

Як писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла позицію в оновленому рейтингу найкращих тенісисток світу.