Екс-тренер українського чемпіона Володимира Кличка Джонатон Бенкс прокоментував чутки про можливе повернення українця в бокс.
За словами Бенкса, Кличко навряд чи повернеться в професійний бокс.
"Кличко - ділова людина. Він не повернеться у ринг. Володимир розмовляв зі мною перед тим, як зважитися на це. Він сказав мені, що залишив в цьому спорті все, що бажав. Я йому відповів, що прийму будь-яке його рішення.
Це не було легким рішенням для нього, Володимир далеко не відразу зважився завершити. Він говорив мені, що має бути впевнений у своєму виборі, що він не захоче знову повернуться. Кличко не хоче бути тим, хто потім скаже: "Добре, я знову в боксі".
Володимир дуже довго асоціювався з хевівейтом, у нього багато хейтерів. Тепер всі хочуть його повернути, щоб у надважкої ваги з'явилося обличчя", - цитує Бенкса fighthype.
Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.
Стримінгова платформа DAZN, пропонує Володимиру $80 млн за три бої. Перший - проти боксера, який входить в топ-10 світових рейтингів, у Німеччині. Наступні два бої - на стадіоні Уемблі проти Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Завершення кар'єри

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

Володимир Кличко, facebook.com
Володимир Кличко, facebook.com

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко повертається на ринг: визначено дату бою і головний суперник.