Український воротар Андрій Лунін отримав дві пропозиції від мадридського "Реала".
Про це повідомив журналіст Михайло Співаковський у новому випуску шоу "ТаТоТаке".
"Реал" робив пропозицію Луніну двічі. Вдруге "Реал", за нашою інформацією, практично вибачився перед Луніним за те, що недооцінив його. Кажуть, що перша пропозиція склала 2 мільйони євро.
Другий момент - резолюцію під цим трансфером робив сам Зідан. Йому продемонстрували всі скаутські викладки, за всіма даними показники Луніна були вище середнього. Це запевнило Зідана, що мова йде про воротаря з високим потенціалом", - розповів Співаковський.
Лунін Андрій
Лунін Андрій

Як писав Знай.ua, Андрій Лунін, який грає на правах оренди за Леганес, може і в наступному сезоні захищати кольори "пепінерос".

Воротар збірної України на даний момент в рамках чемпіонату Іспанії зіграв за Леганес 5 матчів, але керівництво задоволено його грою і звернулося до "галактікос" з пропозицією продовжити термін орендної угоди, повідомляє знаменита газета Marca.

Леганес поки що не домовився про продовження контракту з основним голкіпером Іваном Куельяром, тому у 20-річного українця є всі шанси стати першим номером на цій позиції в сезоні 2019/2020.

Як писав Знай.ua, Зідан підписав контракт з "Реалом" до 2022 року, замінивши на посаді головного тренера Сантьяго Соларі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зідан зазначив, що знову прийшов в клуб, щоб повернути його на законне місце.
"Це особливий день. Я щасливий повернутися додому. Зараз мені нічого сказати, окрім того, що я радий знаходитися тут. Я прийшов, щоб повернути клуб на його законне місце. Єдине моє бажання - завтра ж приступити до роботи.
Це величезна відповідальність. Я просто ще один член команди. І я не забув, чого ми досягли. Але також не забув і того, що ми робили погано.
Я повернувся, оскільки президент Перес подзвонив мені і я не міг сказати йому ні", - передає слова Зідана AS.

Зінедін Зідан
Зінедін Зідан

Нагадаємо, Зідан очолював "Реал" у 2016 - 2018 роках, та тричі поспіль вигравав з клубом Лігу чемпіонів.

Зідан пішов з "Реала" в травні 2018 року, після чого в клубі змінилися три тренери, а команда вилетіла з Ліги чемпіонів і Кубка Іспанії, і втратила шанси на чемпіонство.

Як раніше повідомляв Знай.ua, розсекречено зарплату Зідана в Реалі.