Четверта ракетка України Катерина Козлова (84-а в рейтингу WTA) сенсаційно перемогла екс-першу ракетку світу Кароліну Плішкову на грунтовому турнірі серії Premier Mandatory в Мадриді.

У матчі другого кола 25-річна Козлова виграла матч у п'ятої ракетки світу в трьох сетах - 2:1 (7:5, 2:6, 6:4).

Козлова провела перший сет на рівних з іменитою суперницею, а в потрібний момент зробила брейк і повела в рахунку, взявши свою подачу. Потім Плішкова продемонструвала всі свої найкращі якості і впевнено зрівняла рахунок по сетах. У вирішальній партії українка також зуміла брейканути і в підсумку перемогла 6:4.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У наступному раунді Козлова зіграє проти Белінди Бенчич з Швейцарії.

Це друга перемога Каті над тенісисткою з топ-5 світового рейтингу. У минулому році вона в першому колі вибила діючу на той момент чемпіонку турніру Олену Остапенко з Латвії.

Також Козлова всього другий раз за кар'єру вийшла до третього кола турніру WTA Premier Mandatory. Вперше це вдалося українській тенісистці в Індіан-Уеллс цього року.