Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBA американець Джервонта Девіс (21-0, 20 КО) повинен провести наступний бій проти обов'язкового претендента панамця Рікардо Нуньєс (21-2, 19 КО).
Всесвітня боксерська асоціація (WBA) вже повідомила команду Девіса про необхідність поєдинку і дала 30 днів на переговори.
Зазначимо, що Девіс поки провів лише одну захист після завоювання чемпіонського пояса у квітні 2018 року.

Як повідомляв Знай.ua, Девіс відповів на пропозицію чемпіона WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО) провести безкоштовний бій.

Ломаченко заявив, що його не цікавлять гроші і він готовий битися з Девісом безкоштовно.
"Якого біса я повинен битися в рингу безкоштовно? Так, я ніколи не погоджуся на таке. Я б'юся за призи. І, якщо ми будемо битися, я обіцяю, що відправлю його на пенсію", - Девіс написав у своєму Twitter.
Але через деякий час Девіс видалив цей пост.

Девіс відповів на пропозицію Ломаченка
Девіс відповів на пропозицію Ломаченка

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.