Президент UFС Дана Уайт назвав наступного суперника екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4).

Уайт повідомив, що у нього є декілька варіантів для Макгрегора, але він хоче організувати йому бій з ірландцем Дональдом Серроне.

"Ми запланували зустріч з Конором. Я думаю, що нам вдасться поспілкуватися на наступному тижні і вирішити, що робити далі. Я вважаю, що бій з Серроне був би цікавий. Як на мене - це хороша ідея. Хоча у нас є для Конора декілька варіантів, але він сам говорив, що хоче поєдинку із Серроне. Не знаю, що він скаже з цього приводу зараз, але цей бій має сенс", - передає слова Уайта MMA Fighting.

Дональд Серроне
Дональд Серроне

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.
"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.