Чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі американець Теренс Кроуфорд (34-0, 25 КО) кинув виклик всім володарям титулів у своїй ваговій категорії.

Кроуфорд планує об'єднати всі чемпіонські пояси.

"Чекаю опонентів, які погодяться на бій зі мною. Поїхали, Еррол Спенс (IBF), Кіт Турман (WBA) і Шон Портер (WBO)", - написав Кроуфорд в Instagram.

Нагадаємо, Теренс Кроуфорд в останньому бою достроково переміг Аміра Хана.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images
Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images

Хан зазнав поразки від Крофуорда після пропущеного удару нижче пояса. Тренер був змушений зняти його, через що Аміру зарахували технічний нокаут.
Після цієї поразки 32-річний Хан задумався про завершення спортивної кар'єри.
Боксер хоче більше часу проводити з родиною.
"Дружина ненавидить, коли я в рингу. Вона дуже боїться, коли я виходжу на бій. Постійно відключає телефони, сидить і молиться за мене. Вона ненавидить те, що я досі займаюся боксом. І вона завжди була дуже проти цього. Але ж я кажу, що проведу ще один-два бої, а потім назавжди залишуся з сім'єю, більше не буду виїжджати на кілька місяців в тренувальні табори.
Тут ось в чому справа... Я хочу бути впевненим, коли прийму рішення про завершення кар'єри. Це повинно бути зважене рішення. Щоб я потім не задавався питанням: "А можливо можна було б провести ще один-два бої?".
Якщо піти у невідповідний час, то це потім примарою буде переслідувати мене все життя. Я б не хотів піти, а потім повернутися. Якщо я прийняв рішення, значить, воно повинно бути остаточним", - передає слова Кроуфорда видання The Sun.

Бій Кроуфорд – Хан пройшов у Нью-Йорку, США.