Легендарний боєць ММА, екс-чемпіон UFC у середній вазі Андерсон Сільва (34-9) кинув виклик екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конору Макгрегору (21-4).

44-річний бразильський боєць заявив, що цей бій буде дуже цікавим для шанувальників змішаних єдиноборств.

"Я впевнений, що цей бій буде дуже цікавим для спорту і фанів. Взагалі це гарне питання для президента UFC Дані Уайта, тому що Конор вже прийняв виклик, я прийняв виклик, і ми просто чекаємо можливості побитися.

Давай же, бос, подаруй фанам шоу. Два великих хлопця, два великих імені, розумієте? Це хороші гроші для тебе, Дана, хороший виклик для нас з Конором. Я впевнений, що зможу зігнати вагу до 180 фунтів (81,6 кг), а Конор - набрати вагу до цієї позначки. Упевнений, це хороший бій для мене і Конора, хороший досвід для вболівальників. Це супер, супер, супер бій! Андерсон Сілва і Конор Макгрегор", - заявив Сілва в інтерв'ю TMZ Sports.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.
"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.