Третя ракетка світу швейцарець Роджер Федерер вийшов у чвертьфінал турніру в Мадриді, обігравши бойфренда української тенісистки Еліни Світоліної француза Гаеля Монфиса, який займає 18-е місце в світовому рейтингу АТР.

Матч тривав 2 години 3 хвилини і завершився з рахунком 2:1 (6:0, 4:6, 7:6 (7:3)) на користь 37-річного швейцарця.

Роджер Федерер досяг позначки 1200 перемог у рамках професійного туру. Швейцарський тенісист став другим тенісистом у Відкритій ері, якому вдалося домогтися подібного.

За кількістю перемог в чоловічому одиночному розряді Роджер поки що поступається тільки американцю Джиммі Коннорсу, який за свою кар'єру виграв 1274 матчі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Перша ракетка України Еліна Світоліна та її хлопець французький тенісист Гаель Монфіс провели спільне тренування в Мадриді, де зараз проходить турнір Mutua Madrid Open.

Світоліна виграла у Монфиса шикарний розіграш.

Пара поділилася відео на своїй спільній сторінці в Instagram.

Українка зазнала поразки з рахунком 0:2 (4:6, 6:7) від 69-ї тенісистки світового рейтингу француженки Полін Пармантьє. Матч тривав півтори години.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна закріпилася в рейтингу найкращих тенісисток світу.