22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко заявив, що на даний момент у нього немає нового контракту з клубом, хоча в ЗМІ з'явилася інформація про нову угоду.

За словами Зінченка, все поки лише на стадії переговорів.

"Я ще не те, що не обговорював або не домовився. Просто все на стадії переговорів, не більше того. Я навіть не можу відкрити якісь карти. Це все перебільшено, що я вже погодив всі умови.

Щасливий бути тут. У мене ще є кілька років контракту з клубом, за який я готовий щодня виходити, битися. Просто це мій обов'язок бути тут і я щасливий бути тут.

А з приводу продовження контракту, це все поки що на рівні розмов, не більше того", - розповів Зінченко в інтерв'ю на YouTube-каналі Manchester City Ukraine.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, повідомлялося, що Олександр Зінченко підпише новий контракт з "Манчестер Сіті". Про це "Манчестер Сіті" офіційно оголосить в найближчі декілька днів.

Українець займе місце в стартовому складі клубу.

Нагадаємо, що нинішній контракт Зінченка з "Манчестер Сіті" закінчується у червні 2020 року.

В поточному сезоні Зінченко провів за команду 26 матчів, забив 1 гол і зробив 5 асистів.

Як писав Знай.ua, Зінченко став одним з найкращих гравців команди в матчі 37 туру АПЛ з "Лестером" (1:0).

Аналітичний портал WhoScored оцінив дії українця на полі в 7,3 - це третій показник після Емеріка Ляпорта (7,4) і Венсана Компані (7,9).

Олександр Зінченко став одним з найкращих гравців МанСіті
Олександр Зінченко став одним з найкращих гравців МанСіті

Як раніше повідомляв Знай.ua, УЄФА прийняв рішення щодо справи Мораєса.