Перша ракетка України Еліна Світоліна зустрілася з гравцями мадридського "Реала" Лукою Модрічем і Тоні Кроосом.

Свитооина поділилася спільною фотографією на своїй сторінці в Instagram.

Українка зазнала поразки з рахунком 0:2 (4:6, 6:7) від 69-ї тенісистки світового рейтингу француженки Полін Пармантьє. Матч тривав півтори години.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У другому колі Пармантьє належить зіграти з Юлією Путінцевою з Казахстану. До речі, Еліна програла 6 з 9 матчів в Мадриді і жодного разу не пробивалася далі другого кола.

Як раніше писав Знай.ua, Еліну Світоліну можуть виключити зі збірної України.

Про це повідомив віце-президент Федерації тенісу України Євген Зукін.
За його словами, у команді не потрібна людина, яка не хоче грати.
Еліна Світоліна
Еліна Світоліна
"На наступному засіданні президії ФТУ будемо розглядати питання про подальші виступи Еліни Світоліної в Кубку Федерації: запрошувати чи не запрошувати її в майбутньому. Кожен повинен нести відповідальність за свої дії.
Федерація тенісу України нікого не змушує грати за національну команду. Якщо гравець каже: "Я не хочу, я не можу", ми не починаємо його змушувати. Хоча для цього є багато важелів впливу. Але ми не один з них не використовуємо. Якщо людина не хоче - не треба. В команді не потрібна людина, яка не хоче грати.
Чудово ставлюся до Світоліної, як до людини, - вона прекрасна дівчина. Але я нагадаю, що на відміну від тієї ж Ястремської, яка розвивалася без допомоги ФТУ, спонсором Еліни був Юрій Сапронов, перший віце-президент федерації на той момент. Виходить, що вона вирощена Федерацією тенісу України, від початку і до кінця", - сказав Зукін в інтерв'ю DolgopolovaLi.
Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна закріпилася в рейтингу найкращих тенісисток світу.