Півзахисник Динамо Київ Віталій Буяльський отримав травму в матчі 28-го туру УПЛ з Зорею (1:1).

Буяльський зіткнувся з воротарем опонента Микитою Шевченко і не зміг продовжити поєдинок – замість нього на поле на 62-й хвилині вийшов Денис Гармаш.

За словами лікаря Динамо Леоніда Миронова, Буяльський зламав ребро. Відновлення футболіста займе місяць, тому нинішній сезон для нього вже завершено.

Динамо Київ проявляє інтерес до нападника катарської Аль-Гарафи Мехді Таремі. Контракт 26-річного іранця з його нинішнім клубом закінчується 30 червня, а тому змінити прописку футболіст зможе на правах вільного агента.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім "біло-синіх", в послугах Тареми зацікавлені «Брага», «Хаддерсфілд», «Црвена Звезда», «Персеполіс» і кілька команд з Іспанії і Туреччини.

Зазначимо, що на батьківщині Мехді Тареми називають «іранським Златаном Ібрагімовичем» через схожу манеру гри фактурного футболіста, зріст якого становить 187 сантиметрів.

За Аль-Гарафу Таремі виступає з січня 2018 року. У нинішньому сезоні він зіграв у чемпіонаті Катару 22 матчі, в яких відзначився 8 голами.

Півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков визнаний кращим гравцем УПЛ в квітні.

В 4 матчах Циганков набрав 4 бали за системою "гол+пас".

Циганков з 31% голосів обійшов Артема Габелко з "Ворскли" – 20%. Третім став Валерій Лучкевич з "Олександрії", у нього 18%.

Циганков у квітні в УПЛ провів 4 матчі, забив 3 м'ячі і зробив 1 асист.

Віктор Циганков
Віктор Циганков

Як писав Знай.ua, на новій формі Динамо Київ буде розміщений автограф Валерія Лобановського. У цій екіпіровці "біло-сині" будуть грати в матчах Прем'єр-ліги України сезону 2019/20, повідомляє Telegram-канал ультрас київської команди.

"Нова форма на наступний сезон вже готова. Футболку нашого клубу буде прикрашати автограф Валерія Лобановського біля ромба", - інформує канал.

Зазначимо, що з попереднього року Динамо підписав контракт з компанією New Balance.

Марка на честь Лобановского

З нагоди 80-річчя з дня народження знаменитого українського футболіста і тренера Валерія Лобановського Укрпошта випустила марку "Валерій Лобановський. 1939-2002" із зображенням метра світового рівня.

В урочистій церемонії в Будинку Футболу взяли участь легенди українського футболу Ігор Бєланов, Олексій Михайличенко і Володимир Безсонов, дочка легендарного тренера Світлана Лобановська, генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький та міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Марка "Валерій Лобановський. 1939-2002" була випущена накладом 130 тисяч примірників. Її вартість становить 8 гривень, а автором дизайну є Василь Василенко.

Уругвайський новачок київського Динамо Карлос де Пена почав вивчати українську мову.

На своїй сторінці в Instagram півзахисник "біло-синіх" натякнув, що пізнає нову для себе мову і вже пройшов три уроки.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.