Російський боєць змішаних єдиноборств Олександр Ємельяненко був затриманий в центрі Москви (Росія) за розпивання алкогольних напоїв у громадському місці, повідомляє ТАСС.
За даними поліції, біля будинку 2, корпус 2 по Східній вулиці був затриманий громадянин, який порушував громадський порядок і розпивав спиртні напої.
"Чоловіка доставили в поліцію, на нього складено адміністративний протокол", - повідомив ТАСС.
В прес-службі столичного ГУ МВС РФ підтвердили факт затримання, але прізвище затриманого не уточнили.

Спортсмену належить виплатити штраф.
Нагадаємо, раніше Олександр Ємельяненко був затриманий в Кисловодську після ДТП. Боєць не зупинився на вимогу поліції і спробував сховатися. Ємельяненко перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.
У Ємельяненка є судимість. У 2015 році спортсмена визнали винним у справі про зґвалтування. У 2016 він вийшов на волю й відновив кар'єру.
Як писав Знай.ua, Олександр Ємельяненко був змушений скасувати свій наступний бій, який повинен був відбутися 10 травня в Самарі.
Ємельяненко проводив тренування на велосипеді, але на швидкості впав і розбив обличчя.
На своїй сторінці в Instagram боєць повідомив, що знімається з турніру "Битва на Волзі 12".
"Мій Друг Віктор, який виступає у дисципліні спортивної айронмен, організував двогодинне тренування на велосипедах! Я витримав навантаження, але через невміння кататися на велосипеді розбився. Бій, який повинен проходити в Самарі, перенесено", - написав Ємельяненко.